Gaukite naujienas pirmieji!
Registruokitės Sapiegos Apartamentų naujienlaiškiui ir gaukite šviežiausią informaciją apie projekto eigą.
Jus domina:
privatumo politika
PRIVATUMO POLITIKA

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Rekomenduojame perskaityti šią Privatumo politiką tam, kad suprastumėte, kokius asmens duomenis kaupiame ir kokiais tikslais jie yra naudojami. Privatumo politika galioja visiems vartotojams, kurie apsilanko svetainėje.

Svetainę tvarko ir administruoja UAB „Eriadas“. Pasak teisės aktų nuostatų, mes esame Jūsų asmens duomenų valdytojas.

Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi šiais tikslais:

  • siekiant užtikrinti svetainės funkcionalumą, jos tobulinimo galimybes;
  • siekiant matuoti mūsų svetainės efektyvumą;
  • siekiant suprasti, kas Jums įdomu ir pagal tai pritaikyti reklamą;

Mes renkame ir tvarkome privatumo politikoje išvardintus Jūsų asmens duomenis, kai sutinkate su privatumo politikoje nustatytomis sąlygomis.

Mes garantuojame, kad Jūsų asmens duomenys bei teisėto pagrindo nebus perduodami, tretiesiems asmenims ar panaudoti tikslams, kurie čia nėra nurodyti. Mes pasiliekame teisę pateikti Jūsų asmens duomenis, jei privalėtumėme tai padaryti įstatymų numatyta tvarka.

“Registruotis naujienlaiškiui”

Paspaudę žymą “registruotis” sutinkate gauti naujienlaiškį.

Sapiegos apartamentai Vilniuje, Antakalnyje Sužinokite pirmieji
Gaukite naujienas pirmieji!
Registruokitės Sapiegos Apartamentų naujienlaiškiui ir gaukite šviežiausią informaciją apie projekto eigą.
Jus domina:
privatumo politika
PRIVATUMO POLITIKA

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Rekomenduojame perskaityti šią Privatumo politiką tam, kad suprastumėte, kokius asmens duomenis kaupiame ir kokiais tikslais jie yra naudojami. Privatumo politika galioja visiems vartotojams, kurie apsilanko svetainėje.

Svetainę tvarko ir administruoja UAB „Eriadas“. Pasak teisės aktų nuostatų, mes esame Jūsų asmens duomenų valdytojas.

Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi šiais tikslais:

  • siekiant užtikrinti svetainės funkcionalumą, jos tobulinimo galimybes;
  • siekiant matuoti mūsų svetainės efektyvumą;
  • siekiant suprasti, kas Jums įdomu ir pagal tai pritaikyti reklamą;

Mes renkame ir tvarkome privatumo politikoje išvardintus Jūsų asmens duomenis, kai sutinkate su privatumo politikoje nustatytomis sąlygomis.

Mes garantuojame, kad Jūsų asmens duomenys bei teisėto pagrindo nebus perduodami, tretiesiems asmenims ar panaudoti tikslams, kurie čia nėra nurodyti. Mes pasiliekame teisę pateikti Jūsų asmens duomenis, jei privalėtumėme tai padaryti įstatymų numatyta tvarka.

“Registruotis naujienlaiškiui”

Paspaudę žymą “registruotis” sutinkate gauti naujienlaiškį.